Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Κοσμοσυρροή στη Μεγαλόχαρη στον Ορχομενό.





 Κοσμοσυρροή από ντόπιους αλλά και πολλούς ξένους επισκέπτες και φέτος τόσο ανήμερα όσο και παραμονή της απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Βυζαντινό Ιερό Ναό της «Παναγία η Σκριπού» στον Ορχομενό, πιστοί από διάφορα μέρη που ήρθαν για να προσκυνήσουν τον ανθοστόλιστο επιτάφιο της Μεγαλόχαρης – σύμφωνα με το μοναστηριακό τυπικό που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο – η περιφορά του οποίου γίνεται κάθε χρόνο έως το κέντρο της ομώνυμης ενορίας του Δήμου Ορχομενού.  


  
Χθες το βράδυ, του Πανηγυρικού εσπερινού και των εγκωμίων για το πρόσωπο της Μεγαλόχαρης προεξείχε ο Ορχομένιος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνιών κκ. Αθηναγόρας Χρυσάνης, πλαισιωμένους στους ιερείς του Δήμου Ορχομενου, τον χορό των ιεροψαλτών , των εκπροσώπων της πολιτικής, αυτοδιοικητικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.
Και του χρόνου!