Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ιερά Πανήγυρις Παναγίας Ελεούσας Πόρου



Πλήθος πιστών κατέκλυσε το παρεκκλήσιον Παναγίας της Ελεούσας στη θέση Πλάκα της Τροιζηνίας.

Την παραμονή Κυριακή της Πεντηκοστής το απόγευμα, 03 Ιουνίου 2012 τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας.
Ακολούθησε λειτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου επί της κεντρικής οδού Γαλατά – Ερμιόνης.
Η εντύπωσις του πλήθους των προσκυνητών αποτυπώνεται, ως ένας ανθρώπινος ποταμός, που μέχρι τα μεσάνυχτα προσέρχονταν προς προσκήνυσιν της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Την κυριόνυμο ημέρα 04 Ιουνίου 2012, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Το δε απόγευμα τελέσθηκε η παράκλησις της Παναγίας με συμμετοχή πολλών πιστών.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Λεωνίδας Βέλκος εφημέριος του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πόρου, όπου ανήκει και το προσκύνημα. Στις Ιερές ακολουθίες έψαλλε πολυπληθείς χορός υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πόρου κ. Εμμανουήλ Μαρινάκη.
Ευχόμαστε η Μητέρα του Σωτήρος ημών Ιησού Χρηστού να χαρίζει σε όλους εμάς υγεία, αγάπη & πίστη.