Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ». ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΑΓΙΟΙ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/6/2012




Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.30, στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, θα λάβει χώρα η υποδοχή των Ι. Λειψάνων του Αποστόλου Ιάσονος, των Ιερομαρτύρων Βλασίου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, των εν αγίοις Πατέρων Σωφρονίου Ιεροσολύμων και Μακαρίου Κορίνθου, Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, Οσίων Παταπίου, Νίκωνος του Νέου και Υπομονής και της Ι. Εικόνος των εν Κορινθία Αγίων.
Μετά την σύντομη δέηση που θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του Καθεδρικού Ι. Ναού θα τελεσθεί η Ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου και συμμετεχόντων των Ιερέων της Μητροπόλεώς μας και στην συνέχεια θα επακολουθήσει η Ι. Αγρυπνία προς τιμήν πάντων των εν Κορίνθω Αγίων, στην οποία θα ψάλλει η συνοδεία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. κ. Πλάτωνος Κρικρή.
Η παρουσία των πιστών και σ’ αυτήν την εκδήλωση των «ΣΤ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2012» θα αποτελέσει έκφραση ευλαβείας, τιμής και σεβασμού σε όλους τους εν Κορινθία Αγίους, που είναι οι εύχυμοι καρποί της Ευαγγελικής σποράς του Αποστόλου Παύλου, αλλά και αφορμή για τον αγιασμό τους.
Τα Ιερά Λείψανα και η Ιερά Εικόνα θα παραμείνουν στον Ι. Καθεδρικό Ναό για προσκύνηση μέχρι και το εσπέρας της ημέρας της εορτής του Αποστόλου Παύλου (29 Ιουνίου) και κατά τις ώρες από 7.00 το πρωί έως αργά το βράδυ καθημερινά.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ