Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κυριακή της Πεντηκοστής στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκους στη Λαμία.


Αρχιεράτικο Συλλείτουργο τελέσθηκε την Κυριακή της Πεντηκοστής στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μουάνζα κ. Ιερωνύμου και Συλλειτουργούντος  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του Αφρικανού, Ιεράρχου κ. Ιερω­νύ­μου και του ευχήθηκε ο Θεός να του δίδει δύναμη στο πολύπλευρο και επίπονο έργο του, ώστε να συνεχίσει να ποιμένει θεοφιλώς και θεα­ρέστως το ποίμνιό του.
Στην αντιφώνησή του ο Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος, αφού με­τέ­φε­ρε τις ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεο­­­δώ­ρου, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για τη φιλοξενία και τη συμπα­ρά­στα­­ση της τοπικής μας Εκκλησίας στο έργο της Μητροπόλεως Μουάνζα. Ακο­λού­θως, ανα­­φέρθηκε στο έργο της Ιεραποστολής και ενημέρωσε το λαό για την πο­ρεία των εργασιών του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, που η Μη­τρόπολή μας θα ανοικοδομήσει στη Μουάνζα.