Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, εορτή των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως Γιαννιτσών.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου

19.00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίον θα μετέχουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λαμψάκου κ. Μακάριος.
Θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πολιούχων της πόλεως Γιαννιτσών, στις καθιερωμένες οδούς της πόλεως.

Παρασκευή 29 Ιουνίου
07.00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λαμψάκου κ Μακαρίου.

18.30 Εσπερινός και Παρακλητικός Κανών εις τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρον και Παύλον.

Με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της ενορίας, το βράδυ της εορτής, 9.00 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, δίπλα στο Ναό, θα πραγματοποιηθούν Πολιτιστικές (μουσικοχορευτικές) Εκδηλώσεις με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ».