Άγιοι και Εκκλησία

Άγιοι και Εκκλησία

Νοέμβριος 2008 Νοέμβριος 2014

Ποτέ πέρασαν 6 χρόνια, με τη δική σας αγάπη μας φαίνονται σαν χθες.

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά με την βοήθεια του Θεού με λίγες αναρτήσεις αλλά με πολύ ζήλο και αγάπη, σήμερα που εσείς μας το κάνατε τόσο δυνατό ο ζήλος και η αγάπη μας γι΄αυτό πολλαπλασιάστηκε.

Κι εμείς γι΄αυτό σας ευχαριστούμε πολύ.

Διαδώστε παντού το http://eisagios.blogspot.gr/ (Άγιοι και Εκκλησία) να μάθουμε όλοι την Ζωή των Αγίων μας τις Εκκλησιές μας και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Πατρίδας μας.

Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, εορτή των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως Γιαννιτσών.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 28 Ιουνίου

19.00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίον θα μετέχουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λαμψάκου κ. Μακάριος.
Θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πολιούχων της πόλεως Γιαννιτσών, στις καθιερωμένες οδούς της πόλεως.

Παρασκευή 29 Ιουνίου
07.00 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λαμψάκου κ Μακαρίου.

18.30 Εσπερινός και Παρακλητικός Κανών εις τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρον και Παύλον.

Με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της ενορίας, το βράδυ της εορτής, 9.00 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, δίπλα στο Ναό, θα πραγματοποιηθούν Πολιτιστικές (μουσικοχορευτικές) Εκδηλώσεις με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ».