Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Θυατείρων στα Καλάβρυτα.

PDF Εκτύπωση E-mail
p6063208
Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή μας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος , συνοδευόμενος από ομάδα προσκυνητών της Ενορίας Αγίων Πάντων Λονδίνου. Ο Σεβασμιώτατος με την συνοδεία του μετέβη στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, όπου και ξεναγήθηκε από τους πατέρες της Μονής στο Ιστορικό Σπήλαιο, όπου ευρέθη η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας και στο Καθολικό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Έπειτα παρετέθη γεύμα προς τιμή του στο Καλλιμανοπούλειο Ίδρυμα της Μητροπόλεώς μας . Ακολούθησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, όπου και έγινε δεκτός και ξεναγήθηκε από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, π. Ευσέβιο Σπανό.
Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του αναχώρησαν αργά το απόγευμα για την Πάτρα, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας και από την προσφερθείσα φιλοξενία.