Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ενοριακό Συσσίτιο, Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς.

Κάθε Τρίτη & Παρασκευή πραγματοποιείται στην Ενορία μας συσσίτιο για απόρους. Ήδη έχουμε φτάσει στα 60 άτομα (δηλαδή στις 120 μερίδες εβδομαδιαίως). Επειδή είναι η μοναδική προσπάθεια αυτού του είδους στη Λιβαδειά, έχει αγκαλιαστεί από ενορίτες και μη, γνωστούς και φίλους, απλούς ανθρώπους που στηρίζουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους την προσπάθεια αυτή. Όσοι θα ήθελαν να μας ενισχύσουν, μπορούν να βοηθήσουν ως εξής:
     1. Με την διακονία τους στην προετοιμασία του φαγητού. Είτε με δικά τους έξοδα είτε προσφέροντας μόνο τον κόπο της προετοιμασίας και της διανομής των μερίδων, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας.
     2. Με την διάθεση χρημάτων ή και την αγορά των απαραίτητων τροφίμων για την προετοιμασία των γευμάτων.

     3. Με την γνωστοποίηση της προσπάθειας αυτής σε ανθρώπους που έχουν την διάθεση να μας ενισχύσουν, σε ανθρώπους που θα ήθελαν εις μνήμην γνωστών τους να κάνουν ή να συμμετάσχουν σε ένα γεύμα κ.ά.
Σημειώνεται ότι τα άτομα που βοηθούνται είναι συγκεκριμένα και έχουν επιλεγεί μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από τους ίδιους αλλά διακριτικά και από άλλους ανθρώπους για τα προβλήματά τους.