Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Προσφορά μαθητών του Ιδρύματος Στ. Ιωάννου για την Ελλάδα.

Επιταγή, με χρηματικό ποσόν ως βοήθεια για την Ελλάδα, παρέδωσαν μαθητές του Ιδρύματος Στέλιος Ιωάννου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄, τον οποίο επισκέφθηκαν στην Αρχιεπισκοπή, όπου και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό της Εδρας της Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύπρου.

Το χρηματικό αυτό ποσόν, όπως αναφέρθηκε στον Αρχιεπίσκοπο από τους συνοδούς των μαθητών, είναι το προϊόν της Εβδομάδας Προσφοράς, που είναι μια καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του Ιδρύματος, με στόχο να δώσουν το μήνυμα στην κοινωνία πως τα παιδιά με νοητικές αναπηρίες μπορούν και να δίδουν και όχι μόνον να παίρνουν.


Τα χρήματα είναι το αποτέλεσμα εράνου και θα συνοδευθεί και από αιμοδοσία στη μνήμη συναδέλφου των εκπαιδευτών - συνοδών των παιδιών, της Ουρανίας, η οποία απεβίωσε πέρυσι.

Ο Αρχιεπίσκοπος, παραλαμβάνοντας το φάκελο με την επιταγή, συνεχάρη ''και τους τροφίμους αλλά και το προσωπικό του Ιδρύματος για αυτήν τους τη συμπεριφορά προς τους Ελληνες αδελφούς, που ζουν κάτω από τραγικές συνθήκες αυτήν τη στιγμή και να ευχηθούμε'', είπε ο Αρχιεπίσκοπος, ''όσο το δυνατό πιο γρήγορα να περάσει αυτή η κρίση''.

''Ολος ο λαός μας τους συμπαρίσταται με αγάπη, αλλά με συγκινεί ιδιαίτερα'', τόνισε ο Κύπρου Χρυσόστομος, ''που τα παιδιά εδώ της Σχολής είχαν αυτή την όμορφη ιδέα και για την απόφαση που πήραν να συμπαρασταθούν στους Ελληνες αδελφούς μας''.

''Ευχαριστώ πάρα πολύ και ό,τι εμείς δεν μπορούμε να σας ανταποδώσουμε'', πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος, ''ευχόμαστε πολλαπλάσια να σας τα ανταποδώσει ο δωρεοδότης Θεός''.

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
από Εδώ