Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Συλλογή τροφίμων για Ελλάδα στο Δημαρχείο Στροβόλου



12/03/2012
Ως την Τέταρτη 14 Μαρτίου θα συλλέγονται τρόφιμα στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, τα οποία θα σταλούν μέσω της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου για την κάλυψη αναγκών σίτισης δυσπραγούντων ατόμων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο το Δημοτικού Μεγάρου το κοινό μπορεί να παραδίδει τρόφιμα όπως φακές, φασόλια, ρεβίθια, μακαρόνια, μακαρόνια παστά, ζαχαρούχο γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, πάστα ντομάτας, λάδι, κονσέρβες, τόνους και είδη καθαρισμού.

Αναφέρεται ότι η αίθουσα θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 08.30 ως τις 18.00και το Σάββατο από τις 13.00 ως τις 15.00.

Εκφράζεται παράλληλα η «βεβαιότητα ότι οι δημότες του Στροβόλου θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία και τα φιλάνθρωπα αισθήματα τους και θα συμβάλουν ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια».
από Εδώ