Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Τίμιος Σταυρός Του Κυρίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

 
Με λαμπρότητα και κατάνυξη χθες Σάββατο , 17 Μαρτίου  2012 έγινε η υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό των Αγίων  Πάντων Θεσσαλονίκης.
Ο Σταυρός με τεμάχια Τιμίου Ξύλου έφτασε στον Ιερό Ναό των Αγίων  Πάντων Θεσσαλονίκης στις 18:00 από το Άγιο Όρος,  τον υποδέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας ο κλήρος, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης  και πλήθος κόσμου.
Στη συνεχεία Τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός του Τιμίου Σταυρού (Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως) Χοροστατούντος του ο Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα και πολλών Ιερέων και Διακόνων.
Ο Σταυρός με τα τεμάχια του  Τιμίου Ξύλου θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό των Αγίων  Πάντων Θεσσαλονίκης μέχρι την Δευτέρα ν26η Μαρτίου 2012.