Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

31 Μαρτίου 2012, Θυρανοίξια - Πανήγυρις Ι. Ν. Αγ. Σάββα, Ύψωνας.



agios-savvasΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ
Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 η ώρα 6.00μ.μ. θα τελεσθούν τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Σάββα Ύψωνα, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Ακολούθως θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω.
Την Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 η ώρα 6.30π.μ. θα τελεσθεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμοθέο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ψαλεί Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.
Η Ερανική Επιτροπή ανακοινώνει όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να μνημονεύονται ως κτήτορες, σε κάθε Λειτουργία της Εκκλησίας μας μπορούν να συνεισφέρουν το ποσό των €1000 και άνω. Τα ονόματα τους θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο των κτητόρων του Ναού μας. Επίσης γίνονται δεκτές και μικρότερες εισφορές, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός για την αποπεράτωση και τον εξοπλισμό του Ναού μας.
από :  http://nisosagion.com/

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/