Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Βοήθεια 200.000 ευρώ στην Ελλάδα από τον Όμιλο Εταιρειών Σιακόλα.




Συνολική βοήθεια 200.000 ευρώ πρόσφερε ο Ομιλος Εταιρειών Σιακόλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του προς τους αδελφούς Ελληνες που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.
Η βοήθεια παραδόθηκε σήμερα από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου, Νίκο Σιακόλα, στον Πρεσβευτή της Ελλάδας Βασίλη Παπαϊωάννου και στον Εκπρόσωπο της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Πυλιώτη.

Από τη βοήθεια αυτή, οι 150.000 ευρώ αφορούν καινούργια είδη ρουχισμού για παιδιά, γυναίκες και άνδρες και αποστέλλονται από την Κύπρο, μέσω της Αρχιεπισκοπής, στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι άλλες 50.000 ευρώ αφορούν μακαρόνια για 350.000 γεύματα και τα προϊόντα αυτά θα δοθούν απευθείας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης από ελλαδική βιομηχανία, με την οποία συνεργάζεται ο Ομιλος Σιακόλα.

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/