Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

120 τόνοι τροφίμων από Μητρόπολη Κύκκου σε 6 Μητροπόλεις στην Ελλάδα.




Συνολικά 120 τόνους τροφίμων θα αποστείλει η Ιερά Μητρόπολη Κύκκου και Τηλλυρίας σε έξη συνολικά Μητροπόλεις της Ελλάδας στα πλαίσια της βοήθειας της Μητρόπολης στους δυσπραγούντες Ελληνες.

Σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τυλληρίας Νικηφόρος είπε ότι «είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση που η Ιερά Μητρόπολης Κύκκου και Τυλληρίας εκδηλώνουν στα σπλάχνα οικτιρμών προς τις ευπαθείς ομάδες του ομοεθνούς αδελφού ελλαδικού λαού που πλήττεται ανελέητα από την μεγαλύτερη οικονομική κρίση που γνώρισε ποτέ η Μητροπολιτική Ελλάδα».


«Αποστέλλει 120 τόνους τρόφιμα ισομερώς κατανεμημένα σε 6 κοντέινερ των 20 τόνων έκαστο» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «τα τρόφιμα αυτά περιλαμβάνουν όσπρια παντός είδους, κονσέρβες παντός είδους, μακαρόνια, ρύζι, λάδι, αλεύρι, κονσερβοποιημένο γάλα, ζάχαρη, καφέ, νέσκαφε και διάφορα άλλα είδη και παιδικές τροφές».

Τα τρόφιμα αυτά θα παραδοθούν σε 6 μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος που καθημερινά παραθέτουν συσσίτια σε χιλιάδες δυσπραγούντων αδελφών μας, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κύκκου.

Είπε ακόμα ότι «εκφράζω την βαθιά μου ευαρέσκεια προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ’ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Κύκκου και Τυλληρίας για την άμεση και συγκινητική ανταπόκρισή του».

Εύχομαι ακόμη σύντομα η Ελλάδα να βρει τους κανονικούς οικονομικούς της ρυθμούς και έτσι να βγει από το νοσογόνο, το επικίνδυνα νοσογόνο τέλμα της οικονομικής αρρυθμίας που την ταλανίζει στις μέρες μας, είπε καταλήγοντας ο Μητροπολίτης Νικηφόρος.
από Εδώ

από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/